Ring oss på:

33 18 10 80

SE SEREMONI DIREKTE

Seremoniene kan bli sendt direkte – hvis familien ønsker dette. Når du skal se en seremoni må du søke opp den seremonien det gjelder, (Avdødes navn) gå inn på minnesiden og på fanen som heter 'Live Streaming'. Der vil det ligge en video som kan åpnes ca 5 minutter før oppsatt tid på seremonien.

INFORMASJON ANG COVID 19/ CORONAVIRUSET

VIKTIG! OPPDATERING!

Det er fra onsdag 11. november bestemt av Kirkevergen i Larvik at det er maksimalt 50 personer i gravferder. Mindre i de minste kirkene. Vi beklager dette men vi ønsker å bidra så godt vi kan med å finne løsninger med lydanlegg ute eller streaming for at så mange som mulig skal få anledning til å delta.

Alle deltakere skrives inn på lister og registreres med navn og telefonnummer. Listene blir nå oppbevart i 14 dager for smittesporing. De blir deretter makulert. Noen har med lapper med navn og telefonnummer på - dette ønsker vi helst ikke - og vi ber om forståelse for det! 

Videre gjelder følgende: Ingen personer med luftveissymptomer/feber skal delta.
Det bør legges til rette for god håndhygiene.
Deltakerne bør sitte spredt og ikke håndhilse.
Vi fraråder at personer i risikogruppen deltar i begravelsen.

Les hvem dette gjelder her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/risikogrupper/

Vi ønsker å respektere de begrensninger vi har blitt pålagt fra myndighetene og Virke. Derfor må vi helst ha samtaler med pårørende på telefon og/ eller videokonferanse. Vi klarer å håndtere veldig mye pr telefon og også utfyllende på mail. Kontoret er fremdeles delvis stengt for vanlig besøk.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

 

Hilsen alle oss hos Sletsjøe

 

 

Sletsjøe Begravelsesbyrå - når erfaring teller! 

Når man opplever det å miste noen, vil det naturlig nok være mange spørsmål som oppstår.

Vi i Larviks Begravelsesbyrå, Sletsjøe, er et lokalt og tradisjonsrikt byrå og er det eneste byrået i Larvik som har en lokal eier. Vi ønsker å være et byrå som det er godt å støtte seg til, som kan formidle hva som er vanlig, hva som er mulig og som kjenner tradisjonen i både Lågendalen og hele det store Larviks-området.

Det er vondt å miste en som sto oss nær - Å møte død på nært hold.

Tiden etterpå er preget av mange og sterke følelser og reaksjoner. 
I løpet av de første dagene må også mye av innholdet i gravferden bestemmes.

Naturlig nok vil det være mange spørsmål som melder seg for deg som akkurat har mistet noen:

  • Når vil seremonien finne sted?
  • Skal det være begravelse eller bisettelse/kremasjon?
  • Hvilke oppgaver må man ordne med selv?
  • Hvordan kommer vi i kontakt med prest eller seremonileder?
  • Hva med arv og skifte?

Det er mye å ta stilling til, og mange vil nok føle at det er mye å sette seg inn i. Stilt ovenfor døden reagerer vi dessuten på forskjellig vis. Noen ganger er omstendighetene rundt et dødsfall slik at tiden etterpå kan bli svært vanskelig for de som står igjen. Andre ganger er følelsen av lettelse kanskje like sterk som følelsen av sorg.

For å hjelpe til i tiden man går inn i, og i forkant av møtet med oss i byrået, har vi laget en liten informasjonsvideo - som sier litt om hva man kanskje bør gjøre seg opp noen tanker rundt.

Vi håper at denne filmen kanskje kan være til hjelp, for de som opplever å havne i en vanskelig og krevende situasjon, hvor praktiske avgjørelser skal tas parallelt med sorg og savn.

                 Se filmen her

Uansett kan det være godt å ha et profesjonelt begravelsesbyrå å støtte seg til. Vi har lang erfaring i å bistå etterlatte og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende.

Vi bistår i begravelser/bisettelser i et stort geografisk område: 
Larvik, Nanset, Langestrand, Tjølling, Østre Halsen, Hedrum, Kvelde, Hvarnes, Styrvold, Lardal, Svarstad, Stavern, Brunlanes, Tanum, Berg, Helgeroa, Nevlunghavn, Kjose med flere. Vi bistår gjerne i forbindelse med seremonier andre steder også!  Ta gjerne kontakt for en prat!

Vår gamle nettside finner du HER

VELKOMMEN TIL VÅRE NETTSIDER

Her finner du oss

Larvik

Kontoret vårt ligger like på oversiden av biblioteket vis a vis Circle K i Nansetgata. Foran huset finnes det kundeparkering som kan disponeres når du har behov for å besøke oss. Vi kommer også gjerne hjem til deg hvis du ønsker det.

Telefon
Åpningstider
Kontoret er åpent mandag til fredag kl 8.30 - 15.30
Du treffer oss på telefon hele døgnet.
Epost
Adresse
Nansetgt 43, 3256 Larvik

Ansatte

Tom Sletsjøe

Gravferdskonsulent og daglig leder

Peter Grung

Gravferdskonsulent

Rune Mathias Holm

Gravferdskonsulent

Ole Johan Løwe

Gravferdskonsulent

Anne Kjersti Kolberg

Gravferdskonsulent

Anne Helene Gulvik

Gravferdskonsulent/kontor

LARVIK | Sletsjøe Begravelsesbyrå
Kontakt på mobil Kontakt på epost