Ring oss gjerne på telefon

911 66 902 (Vi har døgnvakt)

I forbindelse med et dødsfall er det mange ting som skal ordnes på kort tid, og i samråd med familien kan vi ordne alt nødvendig, eller bare deler – om familien selv vil delta.

Vi tilbyr gravferdstjenester i kommunene Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal og Malvik.

Roger Ivar Knotten

Ekte Stjørdaling, oppvokst og bosatt på Hognesaunet under innflygingen til Trondheim Lufthavn, Værnes.

Jeg har jobbet i ambulansetjenesten siden 1997, hovedsakelig på Stjørdal men var også på Vinstra et par år tidlig på 2000-tallet. Samt i perioder noen «strøjobber» for litt variasjon i hverdagen.

I ambulansen får enn oppleve den korte veien mellom livet og døden, dens små marginer fra et håp til håpløshet når livet ebber ut brått og uventet. Mange ganger har enn følt for å kunne brukt mere tid på familiene enn har måtte forlatt etter at dødsfallet var et faktum og vi i ambulansen har måtte dra videre for nye oppdrag.

Jeg personlig oppdaget «begravelsesfaget» i 1998, ett oppdrag hvor nær familie var involvert fikk et tragisk utfall. Begravelsesbyrået kom til etter hvert og jeg så da deres arbeid. Begravelsesbyråene sine oppgaver har nok forandret seg siden men ønsket om å være tilstede for de som trenger støtte og oppfølging har vært der hele tide.

Jeg har hatt dialog med begravelsesbyrå i løpet av de siste tjue årene men tilfeldigheten ville det slik at våren 2018 fikk jeg et spørsmål fra Karin og Oddmund Hyldmo om jeg kunne tenke meg å overta Begravelsesbyrået Hyldmo.

Så etter mange runder meg seg selv og mine nærmeste ble beslutningen fattet og jeg forlot et yrke jeg trivdes i men nå var tiden inne for noe nytt.

Så mitt ønske er at jeg ovenfor dere som har mistet noen kjære er å kunne tilføre en trygg ramme og bistå dere under hele prosessen omkring begravelse eller bisettelse.

Her finner du oss

Stjørdal

Vi kommer gjerne hjem for samtale, eller vi kan møtes på kontoret, i stabburet hos Brødrene Hofstad AS.

Telefon
Åpningstider
Du kan nå oss på telefon hele døgnet.
Kontoret er betjent etter avtale.
Adresse
Kirkeveien 24 B
7514 Stjørdal

Ansatte

ROGER IVAR KNOTTEN

Gravferdskonsulent og daglig leder

HEGE LIE KNOTTEN

Gravferdskonsulent

Tel:
STJØRDAL | Begravelsesbyrået Hyldmo
Kontakt på mobil Kontakt på epost