Oppdatert informasjon om Begravelser og Covid-19

Våre lokaler holdes åpent, men vi ønsker maks 4 av gangen til samtale hos oss, eventuelt kan mye ordnes over telefon hvis dere er usikre på om dere ønsker å dra ut. Dette tiltaket er satt vi inn slik at vi greier å overholde en viss avstand mellom oss slik myndighetene anbefaler. Vi håndhilser og klemmer ikke, og håper for forståelse for dette. Dere kan være helt sikre på at alle overflater blir vasket og desinfisert flere ganger i løpet av en dag. Til vanlig kan vi også komme hjem til dere for samtale, men i disse dager gjøres ikke det. Vi har strenge retningslinjer vi følger, men det er fordi vi ikke ønsker å bli smittet, smitte andre eller havne i karantenesituasjoner der det vil bli svært vanskelig å utføre våre arbeidsoppgaver som også har blitt kategorisert som samfunnskritiske.

Pr. 6.november 2020 gjelder nye antall deltakere. Har kirken i utgangspunktet plass til over 50 personer, reduseres antallet til kun 50. Kirker/kapeller med kapasitet under 50 personer, forblir uendret enn så lenge men forutsetter at gjester er i familie og er nærkontakter. Les mer her.

Vi tilbyr streaming av seremonier og nå når antallet deltagere i seremoniene reduseres kan det være aktuelt.
Vil bare opplyse om at selv med færre deltagere i seremoniene er det ingen automatikk at seremonien streamens det skjer etter ønske fra familie og pårørende. Hvis seremonien streames vil det som oftest opplyses i dødsannonsen og på minnesiden under fanen "om begravelsen"

Vi er opptatt av å ta vare på oss selv og de mennesker vi møter i vår hverdag og derfor er det viktig at vi følger de retningslinjene som har blitt satt. Dette er rett og slett en kjempestor fellesdugnad som vi alle må delta på! Lurer dere på noe, er det bare å ta kontakt med oss!

Takk for tålmodigheten! Sammen er vi sterke!